Averajla kümede kalan ve hocasını gönderen Hull City'de, Acun Ilıcalı teknik direktörlük için Süper Lig'den bir isimle görüşüyor.

İngiltere Championship'te averajla kümede kalan ve Ruben Selles'le yollarını ayıran Hull City'de takımın sahibi Acun Ilıcalı teknik direktör arayışında sona yaklaştı.

Hull Daily Mail'in haberine göre; Ilıcalı, Kayserispor'un hocası Sergej Jakirovic ile görüşüyor.

1.81 başarı ortalaması olan Jakirovic döneminde Kayserispor galibiyet ve yenilmezlik serileri yakalayarak Süper Lig'de kalmayı garantilemişti. 48 yaşındaki çalıştırıcı daha önce Dinamo Zagreb, NK Maribor ve HNK Rijeka gibi takımları çalıştırmıştı.

Ilıcalı daha önce yaptığı açıklamada, "Bir haftadan fazla sürmeyeceğini söyleyebilirim. Teknik direktörlerin olasılığı hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum çünkü konuştuğumda kendimi iyi hissetmiyorum. Bu sanki onları yargılamak gibi. Konuştuğumuz tüm teknik direktörlerin çok iyi olduğuna inanıyorum." demişti.

Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ve Al-Ettifaq'ın yardımcı antrenörü Michael Beale içinse Ilıcalı şu ifadeleri kullanmıştı:"Emre'nin üst düzey bir teknik direktör olduğunu düşünüyorum. Michael Beale ile konuştuğunuzda ise oyun hakkında çok şey bildiğini anlıyorsunuz."