Victor Osimhen transferinde devreye girdiği iddia edilen Fenerbahçe için Nihat Kahveci'den dikkat çeken açıklama geldi.

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile çekişen ve zirvenin 8 puan gerisine düşerek şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe için olay yaratacak bir iddia gelmişti.

Sarı - lacivertlilerin, Galatasaray'daki performansıyla büyük beğeni toplayan ve adeta takımını sırtlayan Victor Osimhen için harekete geçeceği öne sürülmüştü.

Spor yorumcusu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Osimhen'i transfer etme ihtimaline karşın çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Kahveci'nin Haber Global'deki sözleri:

"Osimhen kalırsa bana sürpriz olur. 'Masada Fenerbahçe var' diyorlar. Benim gördüğüm Osimhen, Fenerbahçe'ye gitmez. Giderse de 700 bin tweetin tersini de yaşar. Burada ortam da budur, bence gitmez Fenerbahçe'ye."

"Gelirken bir şok yaşanmıştı. Osimhen'i seneye Fenerbahçe formasıyla görürsek futbol tarihinin en büyük şoku yaşanır bence."

"Fenerbahçe 75 milyon euro bonservis parasını bulur mu? Bulur. Osimhen'e yıllık 20 milyon euro verir mi? Verir. Benim görüşüm Galatasaray'la ilgili bu kadar konuşan, sevilen Osimhen'in bunlar olmasına rağmen Fenerbahçe formasını giyip, Süper Lig'de oynama ihtimalini yüzde 0.001 olarak görüyorum. Bu sıfırları da çoğaltabilirim."

"O 01'i de bırakıyorum bizim hiç tahmin etmediğimiz oyuncular, tahmin etmediğimiz yerlere gittiği için."